Viatjar per la Terreta: Benidorm

Hola viatgers, hui ens submergirem en la meravellosa ciutat de Benidorm, on la història es mescla amb l’aroma de la mar i els sabors de la seua gastronomia.

Benidorm, amb les seues arrels en la cultura àrab i la influència dels marins mercants, va començar com un xicotet poble de pescadors. Però el seu destí estava marcat pel sol i les ones. En 1953, Benidorm es va convertir en la primera ciutat d’Espanya a permetre l’ús del bikini a les seues platges, la qual cosa va canviar la moda playera per sempre.

El menjar ací és un autèntic festí. Els arrossos són la joia de la corona. L’arròs caldós de rogers i carabassa i l’arròs d’aladrocs amb espinacs són autèntiques delícies de Benidorm. A més, no et pots perdre la coca farcida, els pastelitos de moniato o el brioix de Sant Blas, dolços que et transportaran a l’essència de Benidorm. I per descomptat, el tapeo i els *pinchos són part de la cultura local. Submergeix-te en els bars i cerveseries per a gaudir d’estes xicotetes delícies amb un bon vi.

Benidorm és com el Manhattan de la Costa Blanca. Els seus gratacels s’alcen cap al cel com a competidors en curs de qui és el més alt i l’Hotel Bali, un dels més alts d’Europa. Parlant d’arquitectura també ens trobem amb un clàssic de Benidorm, el Balcó del Mediterrani, este mirador és com l’escenari principal de Benidorm des del qual pots veure les platges, els penya-segats i les ones ballant. I finalment a destacar, tenim el Parc d’Elx, un oasi verd com una abraçada de la naturalesa, on podràs passejar entre palmeres, fonts i escultures, un lloc relaxant en el qual podràs contemplar la vida.

En resum, Benidorm és una mescla d’història, sol, platges i una gastronomia que et farà tornar per més. Descobrix esta joia mediterrània.

Deja un comentario